Verkoop Droomweide fase 1 in Meerkerk succesvol van start

19-09-2024 – De verkoop van de eerste fase met daarin 31 nieuwbouwwoningen in de nieuwe woonwijk Droomweide in Meerkerk is succesvol gestart. Woensdag 18 september kwamen ruim 150 belangstellenden naar het verkoopevenement. Het enthousiasme over de toekomstige woonwijk is groot. Samen met onze partner Reinbouw Vastgoed kijken wij terug op een hele geslaagde avond!

Gevarieerd woningaanbod
De eerste verkoopfase is zeer gevarieerd en bestaat uit rijwoningen, herenhuizen en schuurwoningen, maar ook twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen. De woonwijk is erg ruim qua opzet en omgeven door water en groen. De architectuur is dorps en sluit goed aan op de gemoedelijke sfeer in Meerkerk.

Veel animo voor Droomweide
De animo voor Droomweide is groot en tijdens het verkoopevenement reageerden de belangstellenden enthousiast op de prachtige woningen. Wouter van Someren, Hoofd Verkoop & Marketing bij Wilma Wonen vertelt: “Niet alleen vanuit de aangrenzende woonwijk De Weide I is er interesse in onze woningen, maar ook woningzoekenden uit de hele regio zijn erg enthousiast over deze ruim opgezette woonwijk”. Geïnteresseerden hebben nog tot zondag 29 september om 23.59 uur de tijd om zich op de eerste verkoopfase in te schrijven.

Over Droomweide
Droomweide wordt een natuurinclusieve en biodiverse nieuwbouwwijk op een groene, waterrijke locatie in Meerkerk. Hier komen 150 duurzame woningen, verdeeld in 105 koopwoningen en 45 sociale huurwoningen voor woningcorporatie Fien Wonen. De koopwoningen worden in meerdere fasen verkocht en staan verspreid over de wijk in sfeervolle buurtjes en op ‘eilanden’, die elk hun eigen karakter hebben.

In Droomweide krijgen kinderen alle ruimte om veilig op straat te spelen en de natuur onbezorgd te ontdekken. Landelijk wonen, natuurlijke speelplekken en een vlinderroute typeren deze nieuwe woonwijk. Door de centrale ligging in Nederland ben je met de auto in circa 20 minuten in steden zoals Utrecht en Gorinchem.

Op de locatie wordt het najaar van 2024 gestart met de werkzaamheden om het terrein bouwrijp te maken. Naar verwachting start bouwbedrijf Reinbouw B.V. in het tweede kwartaal van 2025 met de bouw van de eerste woningen. Kijk voor meer informatie over Droomweide op: nieuwbouw-meerkerk.nl

Wilma Wonen is erkend NEPROM-lid Copyright Wilma Wonen 2024

Site by Alsjeblaft!