Wilma Wonen verstevigt haar managementteam met drie benoemingen 

16-09-2024 – Project- en gebiedsontwikkelingen in de woningbouw worden in toenemende mate complexer, nemen veel meer tijd in beslag dan voorheen en vragen om een multidisciplinaire inzet. Om deze toename in complexiteit goed te managen én om onze groei-ambitie te verwezenlijken is het managementteam van Wilma Wonen per 1 september jongstleden verstevigd met een drietal benoemingen.

Wim Looijen is benoemd tot directeur en vormt samen met algemeen directeur Ronald Tol het tweehoofdige directieteam van Wilma Wonen. Wim was sinds juni 2021 als adjunct-directeur aan Wilma Wonen verbonden en is met zijn jarenlange managementervaring van grote waarde in het organisatorisch verder vormgeven van ons bedrijf. Wim geeft dagelijks leiding aan het team Projectontwikkeling.

Henk Robbertsen is als één van de eerste werknemers van Wilma Wonen een pionier in ons bedrijf. Hij heeft gedurende de afgelopen jaren diverse gebiedsontwikkelingen in goede banen geleid. Henk heeft de stap naar adjunct-directeur gemaakt en maakt daarmee deel uit van het managementteam van Wilma. Henk gaat zich bezighouden met onze prioriteiten in het commerciële traject en het aanjagen van projecten.

Wouter van Someren is eveneens vanaf het prille begin aan Wilma Wonen verbonden en heeft sindsdien diverse projecten van ons bedrijf succesvol verkocht. Hij is de motor in het verder vormgeven van het team Verkoop & Marketing. Tevens houdt hij zich bezig met onze woningbeleggingsportefeuille. Hij is benoemd tot Hoofd Verkoop & Marketing en hij is toegetreden tot het managementteam van Wilma.

Wilma Wonen is erkend NEPROM-lid Copyright Wilma Wonen 2024

Site by Alsjeblaft!